Tilkkutexin www-sivuille

Angelina -kuitu ("Hot Fix" Fibers)

Etusivu > TUKI- JA APUMATERIAALIT > Angelina -kuitu ("Hot Fix" Fibers)

Angelina-kuitu on metallinomaista kiiltävää kuitua, joka kuitenkin tuntuu pehmeältä. Aseta kuitua kahden leivinpaperin väliin ja silitä silkin lämmöllä, paina kevyesti, niin, että kuidut tarttuvat kiinni toisiinsa. Älä silitä liian kauaa äläkä paina raudalla liian kovaa (muuttuu tummaksi ja kiillottomaksi). Voit sekoittaa Angelina-kuidun joukkoon myös muita Angelina-kuitujen värejä sekä erilaisia langanpätkiä ja paljetteja ym. Voit silittää kuitua myös asettamalla kuitua kohokuviomallineen päälle; leivinpaperin päältä silittämällä Angelina painuu tiiviiksi ja pinnasta tulee himmeä. Voit myös leikata silitettyä Angelinaa eri muotoisiksi paloiksi. Kiinnitä valmiit kuitupinnat esim. tilkkutyöhösi käsin tai koneella ompelemalla; tai nappeja, helmiä tai erilaisia nauhoja apuna käyttäen. Esim. korttipohjaan voit kiinnittää Angelinan liimaharsolla tai siroteliimalla (silitä kiinni, laita leivinpaperi päälle ennen silitystä). Huomioi näyttösi asetukset kuinka oikein väri näkyy näytölläsi.

Angelina "Hot Fix" fibers / Väri Calypso Blue (suora kuitu)
Calypso Blue, keskisininen, lilahtava väri. Tämä kuitu on täysin suoraa kuitua. Pussin koko n. 9 x 14 x 2 cm. Paino n. 15 g. 
8,50 €
Angelina "Hot Fix" fibers / Väri Sugar Plum
Sugar Plum, keskivärinen punalila, shiftaa vain hieman sinistä. Tämä kuitu on täysin suoraa kuitua. Pussin koko n. 9 x 14 x 2 cm. Paino n. 15 g. 
8,50 €
Angelina "Hot Fix" fibers / Väri Watermelon
Watermelon, keskivärinen vesimelonin / "lohen oranssinpunaisen" värinen. Tämä kuitu on täysin suoraa kuitua. Pussin koko n. 9 x 14 x 2 cm. Paino n. 15 g. 
8,50 €
Angelina "Hot Fix" fibers / Väri Mint Sparkle
Mint Sparkle, mintunvihreä. Tämä kuitu on täysin suoraa kuitua. Pussin koko n. 9 x 14 x 2 cm. Paino n. 15 g. 
8,50 €
tech
Tilkkutex
Tilkkutex
Perkiöntie 13
(Urpola)
FI-31640, Humppila
FINLAND
puh. 0500 121160
info@tilkkutex.fi
Y-tunnus: 0741732-7
Paytrail