Tilkkutex - Verkkokauppa > TUKI- JA APUMATERIAALIT (klikkaa otsikot > Cotton Jet -tulostuskelpoiset kankaat

Cotton Jet -tulostuskelpoiset kankaat

Tulostuskelpoinen kangas mustesuihkutulostimelle.
Nyt myös uusia laatuja! Laadut: ommeltava puuvillakangas, silitettävä puuvillakangas, canvas, jeans ja silkki.

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Cotton Jet, tulostuskelpoinen puuvillakangas

 

Cotton Jet, tulostuskelpoinen puuvillakangas | lisätiedot
Supersuosikki! Nyt voit tulostaa omalla mustesuihkutulostimellasi kankaalle haluamiasi kuvia ja tekstejä! Tämä kangas on erikoiskangas, jonka pinnalla on suoja-aine ja takana on tukena muovikalvo. Tulosta, anna kuivua 15 - 30 min. ja poista sen jälkeen muovikalvo. Huuhtele vedellä. Mahd. irtoväri irtoaa ja kangas hieman kutistuu. Tulos on uskomaton! Voit käyttää tulostamasi kankaan esim. tilkkutyöhösi! Käytä esim. vanhoja valokuvia skannaamalla ne tai digikuvia esim. lemmikistäsi. Arkin koko A4 (n. 21 x 29,7 cm). Väri luonnonvalkoinen. Hinta/5 arkin pakkaus.

HUOM! Katso myös otsikon alta muut Cotton Jet -laadut (sil.kiinn., Farkku, Canvas ja Silkki)

 

19.00 €
19.50 €


Cotton Jet, Silittämällä kiinnittyvä tulostuskelpoinen puuvillakangas

 

Cotton Jet, Silittämällä kiinnittyvä tulostuskelpoinen puuvillakangas | lisätiedot
Nyt voit tulostaa omalla mustesuihkutulostimellasi kankaalle haluamiasi kuvia ja tekstejä! Tämä kangas on erikoiskangas (käsitelty puuvillakangas, jonka takana silittämällä kiinnittyvä liimapinta). Kankaan pinnalla on suoja-aine ja takana on tukena muovikalvo. Tulosta, anna kuivua 15 - 30 min. ja poista sen jälkeen muovikalvo. Huuhtele tulostettu kangas vedellä. Mahd. irtoväri irtoaa ja kangas hieman kutistuu. Tulos on uskomaton! Asettele kuva silitettävälle kankaalle, silitä hieman painaen 160-180 asteisella silitysraudan lämmöllä 10 sek. ajan. Voit käyttää tulostamasi kankaan esim. tilkkutyöhösi! (Tämä materiaali on käsiteltyä puuvillakangasta, joka tulostuksen ja muun käsittelyn jälkeen voidaan silittää toiseen kankaaseen kiinni, esim. pienempi kuva isommalle pohjalle.)
Käytä esim. vanhoja valokuvia skannaamalla ne tai digikuvia esim. lemmikistäsi. Arkin koko A4 (n. 21 x 29,7 cm). Väri luonnonvalkoinen. Hinta/3 arkin pakkaus.

 

17.00 €
18.00 €


Cotton Jet, tulostuskelpoinen puuvillakangas, Canvas

 

Cotton Jet, tulostuskelpoinen puuvillakangas, Canvas | lisätiedot
UUTUUS! Canvas-pintainen puuvillakangas, hieman karkeampi laatu. Nyt voit tulostaa omalla mustesuihkutulostimellasi kankaalle haluamiasi kuvia ja tekstejä! Tämä kangas on erikoiskangas, jonka pinnalla on suoja-aine ja takana on tukena muovikalvo. Tulosta, anna kuivua 15 - 30 min. ja poista sen jälkeen muovikalvo. Huuhtele vedellä. Mahd. irtoväri irtoaa ja kangas hieman kutistuu. Tulos on uskomaton! Voit käyttää tulostamasi kankaan esim. tilkkutyöhösi! Käytä esim. vanhoja valokuvia skannaamalla ne tai digikuvia esim. lemmikistäsi. Arkin koko A4 (21,6 x 27,9 cm). Väri valkoinen. Hinta/3 arkin pakkaus.

 

15.90 €
18.00 €


 Ostoskori

Tilkkutex / CC Tax Free Oy, Perkiöntie 13 (Urpola), 31640 Humppila, Finland
puh. 0500 121160, sähköpostiosoite tilkkutex@nic.fi
Viimeksi päivitetty 2018-11-12 13:05:03