Tilkkutex - Verkkokauppa > TUKI- JA APUMATERIAALIT (klikkaa otsikot > Silittämällä kiinnittyvät materiaalit

Silittämällä kiinnittyvät materiaalit

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

T8822, liimaharso, Vliesofix

 

T8822, liimaharso, Vliesofix | lisätiedot
Lev. 90cm, silittämällä kiinnittyvä liimakalvo. "Liima leivinpaperilla", liimapinta ei tahraa (varo kuitenkin silitysraudan pohjaa ja silitysalustaa, ettet silitä niihin liimaa kiinni)! Ompelussa, kirjonnassa ja askartelussa kankaan liimaamisessa toiseen kankaaseen tai muuhun materiaaliin. Myös askarteluun. (Esim korttiaskartelussa!) Myydään metritavarana. Hinta/m. Tilatessasi laita haluamasi metrimäärä, esim: 1 = 1 m, 2 = 2 m, jne. (Huom. esim. 5 m ja 30 m määrät edullisemmin. Kts. seuraavat kohdat)

ESIM.
Kiinnitettävän materiaalin (esim. kuitukangas) taakse silitetään liimaharsopala (silitys liimaharson takana olevan suojapaperin päältä ilman höyryä). Kun silityskohta on jäähtynyt, irrota suojapaperi ja laita silitettävä materiaali esim. kartongin päälle (liimaharsokerros alaspäin), silitä kuitukankaan päältä.
Materiaalien väliin jäävä liimaharsokerros kiinnittää materiaalit toisiinsa.

Korttipohjaan liimaharson avulla silitettävä materiaali voi olla myös esim. kangasta, jonka voi leikata muotoonsa sen jälkeen, kun sen alapuolelle on silitetty liimaharso ja suojapaperi otettu pois. Sen jälkeen palan voi silittää esim. kartongille tai kankaalle (esim. applikaatiossa, merkkien kiinnityksessä, ym.)

 

9.90 €


Liimaharso, Vliesofix 5 m rulla

 

Liimaharso, Vliesofix 5 m rulla | lisätiedot
Lev. 90cm, silittämällä kiinnittyvä liimakalvo. "Liima leivinpaperilla", liimapinta ei tahraa! Ompelussa, kirjonnassa ja askartelussa kankaan liimaamisessa toiseen kankaaseen tai muuhun materiaaliin. Myös askarteluun. (Esim korttiaskartelussa!). Hinta / 5 m rulla, sis. ohjeen.

 

47.50 €
49.50 €


Liimaharso, Vliesofix 30 m rulla

 

Liimaharso, Vliesofix 30 m rulla | lisätiedot
Lev. 90cm, silittämällä kiinnittyvä liimakalvo. "Liima leivinpaperilla", liimapinta ei tahraa! Ompelussa, kirjonnassa ja askartelussa kankaan liimaamisessa toiseen kankaaseen tai muuhun materiaaliin. Myös askarteluun. (Esim korttiaskartelussa!). Hinta/30 m rulla.

 

250.00 €
297.00 €


T8810, applikaatioliimaliina

 

T8810, applikaatioliimaliina | lisätiedot
Kaksipuolinen kuituliimaliina käsitöihin ja askarteluun, liima kiinnittyy silittämällä. Tämä on kuitukangas, jossa on liima molemmin puolin. Hyvä tuki esim. kahden kankaan väliin tehdessäsi esim. kukan terälehtiä ja lehtiä. Voit silittää applikaatioliimaliinan kahden kankaan väliin. 0,90 neliötä/pss.
Lisätiedoista tai kuvaa klikkaamalla näet kuvan suurempana.
Hinta/pss.

 

4.80 €


G785 Joustava tukikangas, kudottu, pehmeä, kevyt ja elastinen, valkoinen

 

G785 Joustava tukikangas, kudottu, pehmeä, kevyt ja elastinen, valkoinen | lisätiedot
Pehmeä, kevyt ja elastinen kudottu tukikangas. Väri valkoinen. Kiinnitetään silittämällä. Lev. 90 cm. Tilkkutyössä esim. uusi tekniikka: "krymppää" puuvillakangas Soluvliesin ja liimaharson avulla (kts. ohje Soluvliesin kohdalta: Tuki- ja apumateriaalit -> Häviävistä materiaaleista), silitä taustalle tämä elastinen tukikangas G785. Kuva "krympätyn" kankaan taustapuolelta tukikankaan silityksen jälkeen. Vaateompelussa tukikankaaksi puseroiden ja leninkien pienkappaleille, myös kevyistä ja elastisista kankaista tehtyjen jakkujen ja takkien etukappaleille jne. Kuiva silitys: ensin kiinnitä kevyesti muotoonleikattu tukikangas muutamasta paikasta venymisen välttämiseksi, sitten silitä kohta kohdalta.
Lisätiedoista tai kuvaa klikkaamalla näet kuvan myös itse materiaalista - mustana ja valkoisena.

Hinta/1 m pala.
HUOM! VAIN 1 m PALOJA JÄLJELLÄ.

 

8.90 €


G785 Joustava tukikangas, kudottu, pehmeä, kevyt ja elastinen, musta

 

G785 Joustava tukikangas, kudottu, pehmeä, kevyt ja elastinen, musta | lisätiedot
Pehmeä, kevyt ja elastinen kudottu tukikangas. Väri musta. (Samanlainen kuin valkoinen edellä). Kiinnitetään silittämällä. Lev. 90 cm. Tilkkutyössä esim. uusi tekniikka: "krymppää" puuvillakangas Soluvliesin ja liimaharson avulla (kts. ohje Soluvliesin kohdalta: Tuki- ja apumateriaalit -> Häviävistä materiaaleista), silitä taustalle tämä elastinen tukikangas G785. Kuva "krympätyn" kankaan taustapuolelta tukikankaan silityksen jälkeen. Vaateompelussa tukikankaaksi puseroiden ja leninkien pienkappaleille, myös kevyistä ja elastisista kankaista tehtyjen jakkujen ja takkien etukappaleille jne. Kuiva silitys: ensin kiinnitä kevyesti muotoonleikattu tukikangas muutamasta paikasta venymisen välttämiseksi, sitten silitä kohta kohdalta.
Lisätiedoista ja kuvaa klikkaamalla näet kuvat suurempana. Alimmaisessa suuressa kuvassa on kuvattuna itse materiaali - sekä mustana että valkoisena.
Hinta/m.

 

8.90 €


G700 Tukikangas silitettävä, 100% puuvillaa, musta

 

G700 Tukikangas silitettävä, 100% puuvillaa, musta | lisätiedot
Puuvillainen silitettävä tukikangas, leveys 90 cm.
Lisätiedoista tai kuvaa klikkaamalla näet kuvan suurempana. Alimmaisessa suuressa kuvassa on kuvattuna em. tuote.
Hinta/m.

 

9.50 €


T8900, silitettävä tukihuopa

 

T8900, silitettävä tukihuopa | lisätiedot
Leveys n. 150 cm. 320 g/m2, polyester. Väri valkoinen. Kangas kiinnitetään tukihuopaan silittämällä kankaan puolelta, (tukihuovan toisella puolella silittämällä kiinnittyvä liima). Esim. kasseille, verhokapoille, askarteluun ym. Pesu 40 astetta.
Kuvassa oleva maisema on koottu silpputilkkutyönä silitettävän tukihuovan liimapuolen päälle. Lisätiedoista tai kuvaa klikkaamalla näet taulun suurempana.
Hinta/m

 

15.90 €


SH180, Liimallinen kuitukangas

 

SH180, Liimallinen kuitukangas | lisätiedot
Tukikangas, kuitua. Liima toisella puolella, silitettävä. Lev. 60 cm. Käytä esim. tilkkutöissä notkeiden ja liukkaiden kankaiden taustalla antamassa kankaalle ryhtiä. Myös vaateompeluun. Hinta/m.
Lisätiedoista tai kuvaa klikkaamalla näet kuvan suurempana.

 

7.90 €


S1071, Fuse-n-Tear Silittämällä kiinn. tukikangas

 

S1071, Fuse-n-Tear Silittämällä kiinn. tukikangas | lisätiedot
Brodeeraukseen, kiinnitetään silittämällä villan lämmöllä (2 pisteen lämpö) n. 5 s. Sopii myös erinomaisesti joustaville kankaille. Helppo irrottaa brodeerauksen jälkeen, kuitumainen. Valkoinen, lev. 90 cm. Hinta/m.
Lisätiedoista tai kuvaa klikkaamalla näet esimerkkikuvan suurempana.

 

4.00 €


S320, Paksuhko kuitukangas, silittämällä kiinnittyvä

 

S320, Paksuhko kuitukangas, silittämällä kiinnittyvä | lisätiedot
Paksuhko kuitukangas, 100% PES, liimapinta toisella puolella. Kiinnittyy silittämällä pysyvästi, ei ole irtirevittävä. Neliöpaino noin 80 g/m2. Lev 90 cm. Väri valkoinen. Käytä tilkkutöissä tukemaan nurjaa puolta, kasseissa, pusseissa, rasioissa, verhokapoissa, ym. Kuitukankaan saa vesipestä 40 asteessa. Silitys 2-3 pisteen lämmöllä. Myydään metreittäin. Lisätiedoista tai kuvaa klikkaamalla näet kuvan suurempana. Hinta/m.

 

18.90 €


S520, Paksuhko kuitukangas, silittämällä kiinnittyvä

 

S520, Paksuhko kuitukangas, silittämällä kiinnittyvä | lisätiedot
Paksuhko kuitukangas, 100% PES, liimapinta toisella puolella. Kiinnittyy silittämällä pysyvästi, ei ole irtirevittävä. Neliöpaino noin 270 g/m2. Käytä tilkkutöissä tukemaan nurjaa puolta, kasseissa, pusseissa, rasioissa, verhokapoissa, ym. Kuitukankaan saa vesipestä 40 asteessa, suositellaan käsinpesua tasossa. Silitys 2-3 pisteen lämmöllä. Leveys 90 cm, palapakattu 1 m x 0,90 m. Myydään myös metreittäin, ilmoita tilauksen lisätiedoissa, jos haluat yhtenäisenä esim. useamman metrin tätä materiaalia. Hinta/m. (Tämä materiaali kuten S320, mutta jämäkämpi laatu). Esimerkkikuvassa käytetty tätä materiaalia.
Lisätiedoista tai kuvaa klikkaamalla näet kuvat suurempana. Alimaisessa suuressa kuvassa on vyö.

 

19.90 €


SRK 112, Pellon Quilter´s Grid, ruudullinen silitettävä kuitukangas

 

SRK 112, Pellon Quilter´s Grid, ruudullinen silitettävä kuitukangas | lisätiedot
Leveys 112 cm. Kuitukankaan toisella puolella liimapinta. Ruudutus 1" (eli kun käytät 4 ruutua = 5 x 5 cm). Erinomainen esim. akvarellitilkkutyöhön. Silitä esim. 5 x 5 cm tilkkuja ruutuihin. Voit vielä silityksen jälkeen vaihtaa tilkun paikkaa! Kun olet asettanut kaikki tilkut paikalleen ja silittänyt ne, niin voit alkaa ommella vaaka- ja pystyrivit järjestään. Helpottaa ja nopeuttaa tilkkutyön suunnittelua ja ompelua!
Lisätiedoista tai kuvaa klikkaamalla näet esimerkkikuvan suurempana.
Hinta/m.

 

8.00 €


HT3240, Quilt Fuse, liimallinen ruudutettu kuitukangas

 

HT3240, Quilt Fuse, liimallinen ruudutettu kuitukangas | lisätiedot
Leveys 122cm. Ruudun koko 5cm x 5cm. Aseta kuitukankaalle ruutujen päälle (liimapuolelle) 5cm x 5cm kankaan paloja oikea puoli päälle. Kiinnitä silittämällä. Ompele pysty- ja vaakasuorien rivien saumanvarat kiinni. Erinomainen akvarelli-, eli vesiväritekniikassa.
Lisätiedoista tai kuvaa klikkaamalla näet suuremmassa kuvassa tyynyn.
Hinta/m.

 

6.90 €


U8044, Verhonnauha, tukiliimakangas

 

U8044, Verhonnauha, tukiliimakangas | lisätiedot
Esim. verhokappoihin ja verhovöihin, lev. 10cm. Tosi vahva tuki! Hinta/m

 

2.00 €


R10, Verhotukinauha-verkko liimallinen

 

R10, Verhotukinauha-verkko liimallinen | lisätiedot
Erinomainen tuki verhoihin, joihin kiinnitetään isot "purjerenkaat" yläreunoihin. Verkko on liimallinen, silitetään kahden kankaan väliin. Myös esim. kassien yläreunan vahvistukseen. Hinta/m. Meiltä tilauksesta myös isoja "purjerenkaita" verhoihin. Värít esim. kulta, hopea, läpinäkyvä, musta, puu.

 

2.10 €


 Ostoskori

Tilkkutex / CC Tax Free Oy, Perkiöntie 13 (Urpola), 31640 Humppila, Finland
puh. 0500 121160, sähköpostiosoite tilkkutex@nic.fi
Viimeksi päivitetty 2018-11-12 13:05:03